Ervaar de waarde van Schoonmaak !
03 290 78 19

Schoonmaak, strijken of koken: niks is te veel

Privé

Fix & Clean beschikt over ervaren, Nederlandstalige huishoudelijke werksters in de regio Waasland. (niet Antwerpen voor dienstencheques)

Services die u als particulier in het Waasland laat uitvoeren met dienstencheques zijn te belangrijk om ze toe te vertrouwen aan een onervaren bedrijf. Fix & Clean, begonnen in 2008, heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het verschaffen van een onberispelijke service.

Zowel poetsen als strijken, koken en boodschappen doen nemen wij voor onze rekening en dit steeds met een glimlach. Onze medewerksters, die allen een interne opleiding krijgen, spreken Nederlands omdat het contact met u als klant zeer belangrijk is voor ons.

Meer dan 28 ervaren en gepassioneerde medewerkers, actief in regio Waasland en Antwerpen en dit volledig op uw maat! Wekelijkse afspraak of maandelijks? U beslist en wij doen de rest.

Professioneel

Is uw bedrijf toe aan een grondige grote kuis of wenst u een eenmalige uitmesting van een vervallen woning? Fix & Clean staat altijd voor u klaar met zijn ervaren medewerkers en oplossingen op ieders maat.

Al sinds 2008 is Fix & Clean de referentie voor uw professionele schoonmaak in regio Vlaanderen. Met meer dan 28 medewerkers is geen enkele klus ons te veel. Zo kunt u bij ons terecht voor een eenmalige of periodieke schoonmaak van uw bedrijfsruimte, uiteraard aangepast aan uw wensen. Wij werken met ecologische schoonmaakproducten en daarom kunnen we elke ruimte, tot in het kleinste hoekje, veilig reinigen.

Van sanitaire voorzieningen tot de keuken van uw restaurant, wij bieden u een budgetvriendelijke oplossing.

Als bedrijfsleider wilt u een goede indruk maken op uw klanten en propere ruimtes zijn hier dan ook onmisbaar. Hotel, restaurant, camping, manege, kantoor… Voor heel de regio Vlaanderen vanaf nu nog maar één adres: Fix & Clean.
Neem zeker eens contact met ons op voor meer informatie.


Contact

Kieldrechtstraat 9
9170 De Klinge - Ligging

Tel.: 03 290 78 19

info@fixenclean.be
BTW BE0832 227 039