Ervaar de waarde van Schoonmaak !
03 290 78 19

Schoonmaakproducten van de allerhoogste kwaliteit

Hg 

HG levert reinigings-, beschermings- en verfraaiingsproducten. Het assortiment HG-producten telt ongeveer 250 verschillende referenties.

Voor alle reinigings- en onderhoudsvraagstukkken bestaan er geschikte HG-producten. Voor de keuken, het sanitair, meubels, textiel, auto, boot, insecten, vloeren, leer...  De HG-producten helpen u door al uw reinigingsklussen.

Green Care 

Producten van Green Care PROFESSIONAL staan voor eersteklas schoonmaakprestaties en integraal duurzame schoonmaakoplossingen. Green Care PROFESSIONAL biedt wereldwijd het eerste uitgebreide gamma reinigings- en onderhoudsmiddelen aan met het Cradle to Cradle Gold-kwaliteitscertificaat!

Veel certificaten op de markt behandelen slechts één aspect van een product of de productie ervan. Het Cradle to Cradle Certified-productdesign omvat een gedetailleerd evaluatiemodel voor de beoordeling van producten rekening houdend met een gezonde materiaalkeuze, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie en koolstofbeheer, waterbeheer en sociaal beleid.

Wilt u graag wat meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op.


Contact

Kieldrechtstraat 9
9170 De Klinge - Ligging

Tel.: 03 290 78 19

info@fixenclean.be
BTW BE0832 227 039